Prijevoz tereta kamionom

untitled-1400x746
Transport za nas nije samo prijevoz robe ili tereta od točke A do točke B. Za nas je to pronalazak najsigurnijeg i najoptimalnijeg rješenja kako bi Vaša vrijedna roba ili teret stigli na odredište pouzdano i brzo.

Prijevoz tereta u Transportima Pervan

Transporti Pervan za Vas organiziraju prijevoz tereta kamionima i drugim prijevoznim sredstvima diljem Europe. No mi se uvijek trudimo biti i nešto više od samoga izvršitelja prijevoza. Glavni fokus naše usluge jest pronalazak najučinkovitijeg i logistički idealnog rješenja transporta Vašeg tereta ili robe te ispunjavanje Vaših očekivanja.

Svakom klijentu njegov ili njezin teret je dragocjen i najvažniji, a u Transportima Pervan upravo tako se odnosimo prema svakom teretu ili robi koju prevozimo. Svaki transport kojeg obavljamo nama je u tom trenutku najvažniji i pobrinut ćemo se da ga izvršimo brzo i sigurno.

Temeljem dugogodišnjeg iskustva i mnogo tisuća prijeđenih kilometara širom Europe, naši profesionalni vozači kontinuirano ulijevaju i opravdavaju povjerenje naših klijenata, ispunjavajući sve Vaše zahtjeve. 

Naš tim svakom zadatku pristupa individualno i odgovorno. Nudimo logistička rješenja krojena po mjeri svakog klijenta kako bismo uspješno ispunili zajednički cilj sigurnog i pravovremenog transporta robe kamionom.

Za Vašu potpunu sigurnost i povjerenje, sva roba i teret koji prevozimo za Vas potpuno su osigurani od oštećenja i krađe. Na konačno odredište stići će u jednakom stanju u kojem smo ih zaprimili te uvijek u dogovoreno vrijeme.

Gdje vozimo?

Transporti Pervan putuje i prevozi robu i teret diljem Europe, a naši iskusni stručnjaci za transport robe kamionom već su posjetili gotovo svaku njezinu zemlju. 

Neki od najvažnijih i najčešćih voznih pravaca uključuju rutu iz Hrvatske prema:

 • Italiji
 • Sloveniji
 • Austriji
 • Njemačkoj
 • Belgiji
 • Nizozemskoj
 • Slovačkoj 
 • Češkoj 
 • Poljskoj

kao i iz svih navedenih zemalja prema Republici Hrvatskoj

Navedeni pravci samo su neki od najčešćih i najvažnijih, no naš logistički tim u Transportima Pervan također može učinkovito i pouzdano organizirati prijevoz Vaše robe ili tereta i iz drugih zemalja kao što su, primjerice, Francuska, Švicarska, Španjolska itd.

Adresa:

Novačka 216
10000 Zagreb
Hrvatska

Kontakt:

Tel: +385 1 7890 121

Mobitel: 00385 91 2099 339

Mobitel: 00385 91 7322 056

Facebook

Posjetite nas.

Specijalizirani tim i najmoderniji uvjeti kamionskog transporta

Transporti Pervan sastoji se od iznimno iskusnog i motiviranog osoblja te visokokvalificiranih vozača. S naglaskom na njihovu stručnost i fleksibilnost, u mogućnosti smo potpuno se prilagoditi uvjetima projekta transporta te klijentovim potrebama i željama.

U ispunjavanju Vaših ciljeva pomažu nam i moderna oprema te vrhunska kvaliteta vozila uz pomoć kojih se maksimalno prilagođavamo i uvjetima na cesti.

S Transportima Pervan, Vi kao klijent ste u svakom trenutku u mogućnosti dobiti točnu informaciju o tijeku transporta Vaše robe ili tereta te komunicirati s odgovornom osobom iz našeg tima.  

Svjesni smo važnosti dobre, profesionalne i otvorene komunikacije s klijentima, stoga nam se uvijek možete obratiti s pitanjima ili dodatnim informacijama.

Vozni park

Naš kamionski transport odvija se iznimno učinkovito i prema visokim standardima kvalitete zahvaljujući i našem širokom i modernom voznom parku. 

Taj vozni park uključuje visokokvalitetne i moderno opremljene kamione, odnosno tegljače s poluprikolicama. Naši tegljači su dužine 13,6 metara, a mogu prevoziti robu i teret do težine od čak 25 tona. 

Svi kamioni i vozila koja koristimo su moderna, ekonomična te zadovoljavaju Euro 6 eko normu propisanu EU direktivama, a koja se odnosi na smanjenu razinu emisije ispušnih plinova. 

Sva naša vozila adekvatno su licencirana za međunarodni kamionski prijevoz, te imaju sve potrebne i zakonom propisane dozvole i anekse.

S Transportima Pervan uvijek ćete imati pouzdanog partnera koji će pronaći najbolje rješenje za Vaš prijevoz tereta kamionom, bez obzira na vrstu, težinu i kompleksnost transporta.

Kamionski prijevoz Zagreb - vozni park

Omjer cijene i kvalitete

Kada su u pitanju naše usluge prijevoza, cijena je i više nego prihvatljiva i poštena. 

U Transportima Pervan stavljamo velik naglasak na optimalan omjer cijene i kvalitete, što je već dugi niz godina i jedna od naših najvećih konkurentnih prednosti. 

Kod nas ćete uvijek pronaći pristupačne cijene za kamionski prijevoz te visoke standarde kvalitete. 

Naše usluge prijevoza uključuju:

 

Zašto odabrati Transporte Pervan za prijevoz Vaše robe?

Transporti Pervan tvrtka je koja počiva na dugoj tradiciji kamionskog transporta te koja iz godine u godinu raste i razvija se. Kontinuirano radimo na poboljšanju i unapređenju naše usluge, kao i poslovnih metoda, kako bismo Vam uvijek mogli ponuditi samo najvišu kvalitetu prijevoza.

Prateći najnovije trendove industrije te ulažući u edukaciju i napredak naših vozača, u mogućnosti smo održavati kvalitetu naše usluge na visokoj razini, a time i Vama, našim vjernim klijentima, ponuditi samo najbolje.

A ono što nas čini Vašim prvim izborom jesu:  

 • Brzina
 • Točnost
 • Pouzdanost 
 • Tradicija
 
 

Kontaktirajte nas

Transporti Pervan na usluzi su Vam za ekonomičan, efikasan, pouzdan i brz kamionski prijevoz. Obratite nam se s povjerenjem već danas, nazovite nas ili nam pošaljite svoj upit i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.