Zbirni prijevoz i zbirni transport

untitled-1400x746
Kako bismo se u potpunosti prilagodili Vama i Vašim potrebama, u Transportima Pervan pružamo usluge zbirnog prijevoza, odnosno prijevoza djelomičnih utovara. Kada su Vaše pošiljke manje od cjelokupnog utovarnog prostora naših kamiona, mi nudimo pametna i učinkovita logistička rješenja transporta.

Zbirni prijevoz robe u Transportima Pervan

S Transportima Pervan i našim profesionalnim timom više ne morate naručivati više robe ili tereta nego što Vam je potrebno samo kako biste ispunili cjelokupni utovarni kapacitet kamiona. Ne morate brinuti na koji način ćete transportirati svoje manje pošiljke, niti o prevelikim troškovima prijevoza tih manjih pošiljki.

Transporti Pervan omogućuju Vam iznimno učinkovito, ekonomično i individualno rješenje za Vaše potrebe kroz naš zbirni transport. 

Zbirni transport poznat i kao LTL (Less than Truckload), dotovarni prijevoz ili djelomični utovar odnosi se upravo na transport Vaše robe ili tereta koji djelomično ispunjava utovarni kapacitet kamiona. 

Zbirni transport robe u Transportima Pervan najučinkovitiji je proces prijevoza Vaše robe jer bez obzira na veličinu i količinu te robe, mi je prevozimo uz niske troškove, brzo, pouzdano i sigurno

Pri zbirnom transportu, više manjih pošiljaka obično se kombinira, skuplja te prevozi na predviđena odredišta, a na taj način smanjuju se cjelokupni troškovi prijevoza. Tako nećete morati platiti cjelokupni utovar kamiona i prijevoz robe, nego će Vaši troškovi biti realni i prihvatljivi jer se određuju prema količini, težini robe ili mjestu kojeg ta roba zauzima u kamionu.  

A uz optimalne transportne pravce i detaljno isplaniran plan i proces prijevoza, jamčimo brzu, pouzdanu i pravovremenu dostavu robe.

Gdje vozimo?

U Transportima Pervan zbirni promet odvija se diljem Europe, a naši transportni pravci uključuju zbirni prijevoz robe u gotovo sve europske zemlje. Profesionalnost i iskustvo glavne su odlike naših vozača koji su u svom radnom vijeku prešli već tisuće kilometara i bili u gotovo svim zemljama Europe. 

Upravo zato, s nama uvijek možete biti sigurni da će Vaša roba stići na svoje odredište na vrijeme i u odličnom stanju. Neka od naših glavnih odredišta su:

 • Slovenija
 • Slovačka 
 • Poljska
 • Njemačka
 • Nizozemska
 • Italija
 • Češka 
 • Belgija
 • Austrija


Iz svih navedenih zemalja također organiziramo i zbirni prijevoz prema Hrvatskoj. A osim njih, jedan od češćih transportnih pravaca uključuje i rutu iz Poljske prema Sloveniji i obrnuto. S nama je zbirni promet također moguć u ili iz drugih država Europe, primjerice Francuske , Švicarske, Španjolske itd.

Adresa:

Novačka 216
10000 Zagreb
Hrvatska

Kontakt:

Tel: +385 1 7890 121

Mobitel: 00385 91 2099 339

Mobitel: 00385 91 7322 056

Facebook

Posjetite nas.

Specijalizirani tim za zbirni transport

U cijelom procesu organizacije, planiranja i logistike zbirnog prijevoza Vaše robe, veliku i važnu ulogu igra naš tim profesionalnih vozača. Oni su usko specijalizirani za zbirni transport robe te će na temelju vlastitog iskustva, znanja i vještina organizirati učinkovit zbirni prijevoz.

U procesu organizacije prijevoza, naš tim pobrinut će se da sve protekne glatko, misleći pritom na sve detalje i potankosti ovakvog prijevoza te smišljajući optimalne prijevozne pravce kako bi Vaša roba sigurno i na vrijeme stigla na odredište.

Transporti Pervan okupljaju tim iznimnih profesionalaca koji svoj posao odrađuju savjesno i učinkovito te koji se redovito usavršavaju i obučavaju. S takvim timom možemo Vam pružiti najviše standarde kvalitete i ništa manje od izvanredne usluge zbirnog prijevoza i vrhunskog korisničkog iskustva.

S nama ste uvijek u toku i znate gdje se Vaša roba nalazi, a u svakom trenutku nas možete kontaktirati i provjeriti stanje transporta ili pak zatražiti bilo koju drugu informaciju vezanu za našu uslugu.

Zašto odabrati Transporte Pervan za Vaš zbirni prijevoz?

Transporti Pervan tvrtka je koja počiva na nekoliko glavnih okosnica – dugoj tradiciji, kontinuiranom usavršavanju i unaprjeđenju kvalitete usluge, te strasti prema poslu kojeg obavljamo. 

Sve što radimo, radimo s ciljem zadovoljavanja potreba naših klijenata za zbirnim prijevozom i drugim uslugama cestovnog prijevoza koje nudimo. Naši klijenti su nam na prvom mjestu i uvijek težimo priuštiti Vam iznimno iskustvo rada s nama i odličnu suradnju koja započinje i završava zadovoljstvom s  obje strane.

Zbirni prijevoz zahtijeva detaljan i velik angažman naših vozača, kao i razvijeno logističko planiranje transporta, a upravo ćete to kod nas i pronaći. 

Ono što nas kontinuirano čini Vašim prvim i najboljim izborom jesu:  

 • Brzina
 • Točnost
 • Pouzdanost 
 • Tradicija

Kontaktirajte nas

Transporti Pervan na usluzi su Vam za ekonomičan, efikasan, pouzdan i brz zbirni prijevoz robe. Obratite nam se s povjerenjem već danas, pošaljite nam svoj upit i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.