Međunarodni transport

untitled-1400x746
Međunarodni transport mnogo je više od samog prijevoza robe ili tereta od početne do odredišne lokacije. U Transportima Pervan to je jedan logistički proces određivanja najekonomičnijeg rješenja za naše klijente, te pronalazak idealnih ruta kako bi Vaša roba ili teret stigli sigurno i brzo na svoje odredište.

Transporti Pervan – Međunarodni prijevoz tereta

U Transportima Pervan uvijek se fokusiramo na kvalitetu, a ne samo na kvantitetu. Nije nam u cilju samo odraditi posao kako bismo imali što veći broj prijeđenih kilometara ili odrađenih projekata, nego nam je najvažnije prevesti vašu pošiljku prema najvišim standardima kvalitete

Fokus nam je na pronalasku najučinkovitijih rješenja međunarodnog transporta te zadovoljavanje svih vaših potreba i želja. Sigurnost i pouzdanost u međunarodnom prijevozu tereta okosnice su naše usluge, kao i naše glavno jamstvo.

Dugogodišnje iskustvo i znanje omogućuju nam da prepoznamo potrebe i zahtjeve tržišta, kao i potrebe naših klijenata, te da Vam svaki put, bez iznimke, pružimo optimalnu uslugu.

Transporti Pervan pružaju Vam kompletna logistička rješenja za međunarodni transport robe ili tereta, a naše usluge uvijek su sveobuhvatne i po mjeri klijenta. Kod nas možete računati na individualna, ekonomična i učinkovita rješenja, te potpunu sigurnost robe i tereta koji su uvijek osigurani od krađa i oštećenja.  

Sva roba koju zaprimimo i prevozimo diljem Europe, na krajnje odredište uvijek će stići u dogovoreno vrijeme te u nepromijenjenom stanju, odnosno u jednakom stanju u kojem smo je i zaprimili.

Gdje vozimo?

Veliki naglasak i fokus tvrtke Transporti Pervan jest upravo međunarodni transport. A naš tim profesionalnih vozača stoga je iznimno iskusan i specijaliziran za međunarodni cestovni prijevoz. 

Naši glavni transportni pravci uključuju međunarodni prijevoz tereta u gotovo sve zemlje Europske unije, gdje se naši vozači nakon tisuće prijeđenih kilometara već osjećaju kao kod kuće. To je upravo i jedan od razloga zašto nama uvijek možete povjeriti svoj međunarodni transport te biti sigurni da će Vaša pošiljka sigurno stići na svoje odredište.

Neke od najčešćih država u Europi prema kojima vozimo iz Hrvatske su:

 • Slovenija
 • Italija
 • Austrija
 • Njemačka
 • Nizozemska
 • Belgija
 • Slovačka
 • Poljska
 • Češka

 

Iz svih navedenih država, kao i ostalih država Europe, također vozimo i prema Hrvatskoj.

Osim navedenih glavnih voznih ruta iz i prema Hrvatskoj, jedan od češćih europskih voznih pravaca jest i iz Slovenije prema Poljskoj i obrnuto. Uz sve navedene države, prema potrebi i zahtjevima klijenata, vozimo i u ostale europske države, kao što su npr. Švicarska, Francuska, Španjolska itd.

Adresa:

Novačka 216
10000 Zagreb
Hrvatska

Kontakt:

Tel: +385 1 7890 121

Mobitel: 00385 91 2099 339

Mobitel: 00385 91 7322 056

Facebook

Posjetite nas.

Specijalizirani tim za međunarodni prijevoz robe

Kroz cijeli proces međunarodnog transporta robe i tereta, vrlo veliku ulogu igra vrhunska logistika i organizacija. Naš tim upravo je u tim područjima stručan te ćemo svaki međunarodni cestovni prijevoz organizirati i isplanirati vrlo detaljno i pažljivo

 

Tim Pervan sastoji se od motiviranih profesionalaca koji su u potpunosti posvećeni svom poslu te koji su upoznati sa svim potankostima svog zanata. Specijalizirani su, licencirani, iskusni, a povrh toga, uvijek srdačni i otvoreni za razgovor.

S njima ćete uvijek moći sve dogovoriti bez ikakvih problema, te će Vam sve informacije biti nadohvat ruke. U svakom trenutku odgovornu osobu možete pitati o stanju Vaše robe ili tereta te saznati gdje se nalazi. 

Svoj posao obavljaju vrlo savjesno i učinkovito, te konstantno unaprjeđuju svoje vještine, kako u samom transportu, tako i u logistici i organizaciji međunarodnog transporta. 

Naši vozači uvijek pronalaze najbolje transportne rute te Vaše međunarodne pošiljke dopremaju na odredište brzo, sigurno i ekonomično

Zašto odabrati Transporte Pervan za Vaš međunarodni transport?

Neki od glavnih čimbenika koji nas čine Vašim prvim i pravim izborom za međunarodni transport jesu kontinuirani rad na unaprjeđenju kvalitete naše usluge, poslovni i osobni rast našeg tima, njihovo stalno usavršavanje, te, naravno, naša duga tradicija koja se temelji na velikoj strasti prema poslu kojeg radimo.

U glavnom fokusu uvijek su nam klijenti te ispunjavanje njihovih očekivanja i potreba. Sa svakim novim projektom međunarodnog cestovnog prijevoza, težimo biti još bolji i učinkovitiji te Vam pružiti iznimno korisničko iskustvo i vrhunsku kvalitetu usluge

S međunarodnim prijevozom tereta i robe u Transportima Pervan, uvijek možete računati na:

 • Brzinu
 • Točnost
 • Pouzdanost 
 • Dugu tradiciju kvalitete

Kontaktirajte nas

Transporti Pervan na usluzi su Vam za učinkovit, ekonomičan, pouzdan i brz međunarodni transport robe i tereta. Obratite nam se s povjerenjem već danas, nazovite nas ili nam pošaljite svoj upit i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.