Transporti Pervan d.o.o. cijeni vaš interes i vaš posjet ovoj web stranici. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa. Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na pravilima o zaštiti podataka koja se primjenjuju na Transporti Pervan d.o.o..

Transporti Pervan d.o.o. može sadržavati veze na druge web stranice koje nisu obuhvaćene ovim izjavom o privatnosti.


Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kada posjetite našu web stranicu, naši web poslužitelji pohranjuju kao standardne pojedinosti preglednika i operacijskog sustava, web stranice s koje posjećujete našu web stranicu, stranice koje posjećujete na našoj web stranici, datum vašeg posjeta i, iz sigurnosnih razloga, npr identificirati napade na našu web stranicu, IP adresu koju vam dodjeljuje vaš davatelj internetskih usluga; ova IP adresa se pohranjuje sedam dana. Uz izuzetak IP adrese, osobni se podaci pohranjuju samo ako odlučite poslati nam ih putem kontakt formi ili kako bi se omogućilo izvršavanje ugovora.

 

Korištenje i donošenje osobnih podataka i ograničenje korištenja u određenim okolnostima

Transporti Pervan d.o.o. upotrebljava vaše osobne podatke samo u mjeri potrebnoj za tehničku administraciju web stranice, za upravljanje kupcima, za anketiranje proizvoda i za marketing.

Osobni podaci se prenose državnim organizacijama i tijelima samo u okviru obveznih nacionalnih odredbi zakona. 

 

Korištenje emaila

Vaš email neće biti korišten u reklamne svrhe i nećemo vas kontaktirati osim u situacijama koje su prihvaćene s Vaše strane (npr. da Vas obavijestimo o nagradnoj igri). Ukoliko Vas kontaktiramo putem emaila jasno ćemo naznačiti na koji način možete otkazati daljnje obavijesti putem emaila s naše strane.

 

Dodaci za društvene mreže

Transporti Pervan d.o.o. koristi tzv. društvene dodatke (“gumbi”) društvenih mreža kao što su Facebook i Instagram.

Kada posjetite naše web stranice, ti se gumbi aktiviraju prema zadanim postavkama, tj. bez Vaše intervencije mogu slati podatke odgovarajućim društvenim mrežama. Društvena mreža može dohvatiti podatke, neovisno o tome jeste li u interakciji s gumbom ili ne. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu, mreža može dodijeliti Vaš posjet web stranici na svoj korisnički račun. Društvena mreža ne može dodijeliti posjet drugima Transporti Pervan d.o.o. web-lokacijama, osim ako i dok ne aktivirate odgovarajući gumb.

Ako ste član društvene mreže i ne želite da kombiniraju podatke s Vaše posjete našim web-lokacijama s Vašim podacima o članstvu, morate se odjaviti s društvene mreže prije nego što posjetite našu web-lokaciju ili pronađete odgovarajuće postavke na web-lokaciji društvene mreže.

Na opseg podataka koje društvene mreže prikupljaju pomoću gumba ne možemo utjecati. Pravila o korištenju podataka društvenih mreža pružaju informacije o svrsi i opsegu podataka koje prikupljaju, o tome kako se ti podaci obrađuju i upotrebljavaju, prava koja su Vam dostupna i postavke koje možete upotrijebiti za zaštitu Vaše privatnosti.


Kolačići

Transporti Pervan d.o.o. upotrebljava kolačiće kako bi snimila preferencije korisnika i optimizirala samu web stranicu. Kolačići olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice. 

Kolačiće koristimo za praćenje postavki posjetitelja i prepoznavanje osobito popularnih odjeljaka naše web stranice. Na taj način možemo prilagoditi sadržaj naše web stranice više specifično prema Vašim potrebama i time poboljšati ono što Vam nudimo.

 

Analiza podataka o korištenju

U slučaju da ne želite da Transporti Pervan d.o.o. prikuplja i analizira  statističke podatke vezane uz Vaš posjet, možete u svakom trenutku prigovoriti na buduću upotrebu vaših podataka pritiskom na ovaj gumb.

Za tehničku provedbu Vašeg prigovora potrebno je postaviti isključivanje kolačića [button] u Vašem pregledniku. Ovaj kolačić samo će naznačiti da ste se isključili. Imajte na umu da iz tehničkih razloga isključivanje kolačića utječe samo na preglednik koji u tom trenutku koristite. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku ili upotrebljavate neki drugi krajnji uređaj ili preglednik, morat ćete kolačiće ponovno isključiti.

 

Sigurnost

Transporti Pervan d.o.o. koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitio podatke koje smo dobili od Vas i kojima upravljamo od manipulacije, gubitka, uništenja i pristupa trećim stranama. Naše sigurnosne mjere kontinuirano se poboljšavaju u skladu s tehnološkim razvojem.

 

Pravo na informacije

Na Vaš zahtjev, Transporti Pervan d.o.o. će Vas obavijestiti pismenim putem ili drugim sredstvima što je prije moguće i sukladno važećem zakonu hoće li i koje su Vam osobne podatke vezane uz Vas pohranili. Možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka kristijan@transporti-pervan.com ako imate  bilo kakvih pitanja.

Ako imate bilo kakvih pitanja o obradi osobnih podataka, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka kristijan@transporti-pervan.com koji je dostupan za zahtjeve za informacijama, prijedlozima ili pritužbama.

 

Autorska prava

Autorsko pravo Transporti Pervan d.o.o.. Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafike, zvučne datoteke, animacijske datoteke, video datoteke i njihov raspored na web stranicama podložni su autorskom pravu i drugoj zaštiti intelektualnog vlasništva. Ti se predmeti ne smiju kopirati za komercijalnu upotrebu ili distribuciju niti se ti objekti mogu mijenjati ili ponovno objaviti na drugim web stranicama, aplikacijama ili drugim digitalnim sadržajima.