Kako odabrati najbolju tvrtku za međunarodni prijevoz tereta? Postavite ovih 5 pitanja

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Međunarodni prijevoz tereta je perspektivan i široko rasprostranjen posao koji uključuje mnogo više od samog prijevoza robe. Kada tražite idealnu tvrtku za međunarodni transport, ono što tražite je kvalitetnu, ekonomičnu i pouzdanu uslugu koja će jamčiti potpunu sigurnost vašeg tereta.

Upravo radi toga, važno je obratiti pozornost na nekoliko bitnih faktora prije nego što odaberete tim profesionalnih vozača koji će prevesti vašu pošiljku prema najvišim standardima kvalitete.

Kako bismo Vam pomogli pronaći idealnu tvrtku za međunarodni prijevoz tereta prema Vašim potrebama, dijelimo 5 korisnih savjeta koji će Vam pomoći u tom procesu.

  1. Prema kojim sve državama voze?

    Kako biste znali odgovara li određena tvrtka za transport Vašim potrebama, provjerite njihove najčešće transportne rute. Svakako se odlučite za profesionalne vozače koji imaju velik broj prijeđenih kilometara prema Vašem traženom odredištu. Upravo će Vam to biti jamstvo da će Vaša roba sigurno, pouzdano i na vrijeme stići na krajnju destinaciju.

  2. Kakvu vrstu tereta prevoze?

    Postoje tvrtke koje prevoze samo određenu vrstu tereta, odnosno robe, dok su druge, poput Transporta Pervan, specijalizirane za razne vrste prijevoza – prijevoz opasnih tvari, zbirni prijevoz i sl. Kako biste bili sigurni da će tvrtka koju razmatrate moći zadovoljiti vaše potrebe, važno je uskladiti vlastita očekivanja s mogućnostima koje tvrtka nudi. Uz ovo, glavne stavke na koje trebate obratiti pažnju su brzina, pouzdanost, točnost i kvaliteta.

  3. Imaju li odgovarajuću opremu za prijevoz Vašeg tereta?

    Jedan od najvažnijih faktora koji čini tvrtku za međunarodni prijevoz tereta idealnom jest odgovarajuća oprema za više različitih vrsta tereta. Na primjer, ako Vam treba usluga prijevoza opasnih materijala, potrebno je naći tvrtku koja ima potrebnu opremu za siguran i pouzdan prijevoz upravo te vrste robe. Kroz cijeli ovaj proces, logistika i organizacija igraju veliku ulogu. Naš tim upravo je u tim područjima stručan te ćemo svaki međunarodni cestovni prijevoz organizirati detaljno i pažljivo, te u skladu s potrebama naših klijenata.

  4. Odgovara li Vam lokacija skladišta?

    Pronaći tvrtku za međunarodni transport robe koja uz visoku kvalitetu usluge osigurava i odličnu lokaciju skladišta je dobitna kombinacija uz koju nećete morati birati jedno ili drugo. Upravo zato poželjno je odabrati tvrtku koja nudi oboje i samim time Vam pruža optimalnu i individualiziranu uslugu krojenu prema Vašim potrebama.

  5. Što njihovi dosadašnji klijenti kažu o njihovoj pouzdanosti?

    Kada prođete sve gore navedene korake, ali i dalje niste sigurni u svoju odluku, tada je vrijeme da se raspitate što o tvrtki koju razmatrate kažu dosadašnji klijenti. Jednostavno pregledajte njihovu web stranicu, recenzije na Google tražilici i njihovu Facebook stranicu. Ovo je najlakši način da provjerite koliko je određena tvrtka za međunarodni prijevoz tereta pouzdana i koji su im standardi kvalitete.

Zašto odabrati Transporte Pervan za Vaš međunarodni transport?

Transporti Pervan na usluzi su Vam za učinkovit, ekonomičan, pouzdan i brz međunarodni transport robe i tereta. Naši vozači uvijek pronalaze najbolje transportne rute te Vaše međunarodne pošiljke dopremaju na odredište brzo, sigurno i ekonomično. Obratite nam se s povjerenjem već danas i pobrinut ćemo se da Vaša pošiljka bude prevezena prema najvišim standardima kvalitete!